onsdag 24. juni 2009

jeg misunner mennesker som ikke er redd for å vise fram kroppen sin. mennesker som ikke er redde får å gå i trange jeans eller t-skjorter, eller bikini på stranda. mennesker som har god selvtillit å kan tenke "jeg er perfekt som jeg er og ingen kan ta i fra meg det".

4 kommentarer:

  1. Vel, man har ett liv. Opp til hver og en åssen man vil tilbringe det. Det er faktisk bare å bestemme seg for at jeg er stolt av meg selv, og sånn er det bare. Vi mennesker har faktisk den evnen, og jeg har klart det selv.

    Er så drittlei av å se anoretiske jenter på stranda. En sånn kropp er ingenting å lengte etter. Man må bare godta at ingen er perfekte, og sånn er det. Alle jenter har komplekser med kroppen sin, men man må prøve så godt man kan å være stolt av det man har, og bære det med seg med stoltet. Alle vet jo at life is a bitch uansett.

    SvarSlett
  2. DU ER PERFEKT!
    hvis du hadde gått i lite eller trange klær, så hadde alle snudd seg og tenkt; "fyfaen, hu er heit!"
    PUSEN <33333333

    SvarSlett
  3. Du må slutte å tenke slik, du blir syk i hodet av det. Det er en sak man bare må bestemme seg for, som Mia Eline skriver over her. Og det er på ingen måte fint å se ut som om du har sittet i konsentrasjonsleir under krigen de siste årene. Vi bør akseptere de feilene vi har og være stolte over kroppene våre son de er, i stedet for å hele tiden strebe etter noe som ikke er naturlig for oss. Først da får man selvtillit og blir lykkelig (høres ut som en religion hvor du opplever noe nirvana-liknende, hahaha).

    SvarSlett
  4. Du mobber jo mennesker som ikke har perfekte kropper du og da, Marte! Det er ikke rart folk blir usikre når man ikke får støtte av sin egen familie en gang *snufs*, ikke sant? Hahahahaa.

    Hilsen kusina di med SMÅ PUPPER =P

    SvarSlett